"Den värsta ekonomi jag sett"

USA:s förre riksbankschef säger att ekonomin är körd.


– En sån här händelse händer en gång per århundrade, sa Alan Greenspan, USA:s förre riksbankschef, om bankkrisen runt Bear stearns.

I en intervju på ABC News gav han heller ingen ljus bild av det ekonomiska läget i USA. Han påpekade att han aldrig hade sett en värre kris under sin mycket långa karriär och att han inte trodde att den var över än.

Alan Greenspan tror inte att bankkrisen och det ekonomiska läget kommer att stabiliseras förrän priserna på bostäder i USA normaliseras.

Skrivet av:

Senaste nytt

Palestinsk skatt har nått Västbanken via Norge

Kritik mot EU-nej till företagsansvar

I december enades EU-länderna och EU-parlamentet om hur företag ska tvingas ta ett större ansvar för miljön och mänskliga rättigheter över hela världen.

Full pott för Volvo-chefen – 62 miljoner

Lastbilsjätten AB Volvos vd Martin Lundstedt fick full pott på bonusutbetalningarna i fjol. Med grundlön och bonus landade hans totala ersättning på cirka 62 miljoner kronor, visar årsredovisningen.

Argentina förhandlar om nytt stödpaket från IMF

Argentinas regering förhandlar om ett nytt stödprogram med Internationella valutafonden (IMF), rapporterar Bloomberg med hänvisning till en högt uppsatt regeringskälla.

Novaja Gazetas chefredaktör gripen i Moskva

Novaja Gazetas chefredaktör Sergej Sokolov har gripits i Moskva, rapporterar tidningen.

Resenärernas hårda kritik mot SJ: "Skiter i sina passagerare"

SJ möter återigen kritik från sina resenärer, som har fått nog av de försenade tågen. En användare skriver att hen är besviken på att "man skiter i sina passagerare".