Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har du problem med Snapchat? Då ska du inte logga ut från ditt konto

Nyheter | 15/02/2018 21:42

Under torsdagskvällar var det flera användare runt om i världen som hade problem med sina vänner. På Twitter skriver Snapchat att de arbetar för att lösa problemet.

Har du haft problem med Snapchat under kvällen? Då är du inte ensam.

För under torsdagskvällen var det flera användare som klagade över att de hade problem med Snapchat, som låg nere. 

På deras supportkonto på Twitter skriver Snapchat att de arbetar med att lösa problemet, men vad som orsakat det är i nuläget inte känt. 

De uppmanar dock användare att fortsätta vara inloggade på sina konton. 

Flera användare klagade under kvällen
Flera användare klagade under kvällen. Bildkälla: Faksimil Twitter

"Några personer har problem med appen. Vi är medvetna om problemet och jobbar på en lösning. Vi rekommenderar dig att hålla dig inloggad på ditt konto", skrev företaget på Twitter.

Artikeln uppdateras

Nyligen släppte Snapchat en ny uppdatering, vilket resulterade i att appen såg HELT annorlunda ut. Tidigare fanns stories till höger och chatten till vänster, men så såg det inte ut efter uppdateringen. 

Nu finns både chatten och stories till vänster och till höger hittar du "upptäck", ett flöde där du kan se både personer du följer, och upptäcka nya personer.

Efter uppdatering började folk att rekommendera om en app, för att hjälpa till att få tillbaka det gamla utseendet på appen. Men några dagar senare började folk få fakturor på allt från hundra kronor till flera tusen. 

Bland annat så blev Fatlind, 20, av med flera tusen efter att han försökte få tillbaka den gamla versionen. Läs mer om det här

TV: Många är arga på Snapchats uppdatering – men finns det en lösning?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Krånglade din Snapchat?