Så vet du om relationen är lycklig eller inte!
Så vet du om relationen är lycklig eller inte! - Foto: Pixabay

Enkla beviset: Så vet du om du har en bra relation

Är du i ett lyckligt förhållande? Grattis! Men att hantera relationen i samband med alla sociala medier kan vara svårt. Nyheter24 avslöjar det simpla beviset som genomskådar om relationen med din älskling är bra eller inte.


Att vara i en relation kan vara underbart, men det är faktiskt stor skillnad på att vara tillsammans med någon idag jämfört med hur det var innan Facebook, Snapchat och Instagram.

Sociala medier kan tyvärr bidra till sprickor i relationen, då de kan påverka tillförlitligheten.

Uppdatera mindre – lev lyckligare

Lägger din partner inte upp bilder på dig? Då kanske du tänkt att hen är otrogen eller skäms över dig, särskilt om relationen är väldigt färsk.

Men misströsta inte! 

Nyheter24 har glada nyheter till dig som stör dig på att din partner inte skryter om er relation på nätet.

Det är nämligen bevisat att personer som inte hänger på sociala medier generellt sett är mer lyckliga än de som frekvent lägger ut bilder och jagar likes. 

Detta då bekräftelsesökande beteende är sammankopplat med depression, enligt många studier. Då är man nämligen mer benägen att jämföra sitt liv med andras, skriver BusinessInsider.

Mer närvarande

Alltså är beviset på att du har en lycklig relation väldigt självklar – när du inte postar bilder på din partner jämt och ständigt, så är du naturligt sett mer närvarande och behöver inte söka bekräftelse från annat håll.

Om du är singel då? Då kan du iallafall trösta dig med att paret som hela tiden uppdaterar om deras gulligull-relation möjligtvis har det förjävligt bakom skärmen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du lägga ut bilder på din älskling?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

1 timme sedan

Tesla levde inte upp till förväntningarna

2 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

2 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

2 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

2 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Polisen i Malmö rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Brand i flerfamiljshus", skriver polisen på sin hemsida.