Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Enkla beviset: vet du om du har en bra relation

- 22/11/2019, 18:24

Är du i ett lyckligt förhållande? Grattis! Men att hantera relationen i samband med alla sociala medier kan vara svårt. Nyheter24 avslöjar det simpla beviset som genomskådar om relationen med din älskling är bra eller inte.

Att vara i en relation kan vara underbart, men det är faktiskt stor skillnad på att vara tillsammans med någon idag jämfört med hur det var innan Facebook, Snapchat och Instagram.

Sociala medier kan tyvärr bidra till sprickor i relationen, då de kan påverka tillförlitligheten.

Uppdatera mindre – lev lyckligare

Lägger din partner inte upp bilder på dig? Då kanske du tänkt att hen är otrogen eller skäms över dig, särskilt om relationen är väldigt färsk.

Men misströsta inte! 

Nyheter24 har glada nyheter till dig som stör dig på att din partner inte skryter om er relation på nätet.

Det är nämligen bevisat att personer som inte hänger på sociala medier generellt sett är mer lyckliga än de som frekvent lägger ut bilder och jagar likes. 

Detta då bekräftelsesökande beteende är sammankopplat med depression, enligt många studier. Då är man nämligen mer benägen att jämföra sitt liv med andras, skriver BusinessInsider.

Mer närvarande

Alltså är beviset på att du har en lycklig relation väldigt självklar – när du inte postar bilder på din partner jämt och ständigt, så är du naturligt sett mer närvarande och behöver inte söka bekräftelse från annat håll.

Om du är singel då? Då kan du iallafall trösta dig med att paret som hela tiden uppdaterar om deras gulligull-relation möjligtvis har det förjävligt bakom skärmen.

Brukar du lägga ut bilder på din älskling?