Bianca tar avstånd från gamla Talang-kollegans uttalande.
Bianca tar avstånd från gamla Talang-kollegans uttalande. - Foto: Leif R Jansson/TT, Jessica Gow/TT

Bianca Ingrossos kritik mot Alexander Bard: "Tar starkt avstånd"

Alexander Bard har blivit starkt kritiserad efter hans tweet gällande Black Lives Matter-rörelsen och svarta personer, bland annat av Bianca Ingrosso, som på Instagram skriver att hon tar starkt avstånd från Alexander Bard


Nyheter24 skrev tidigare om Alexander Bards uttalanden på Twitter gällande rörelsen kring Black Lives Matter och om svarta personer.

Under lördagen samma dag fick han sparken från TV4, något du kan läsa mer om här.

Det innebär att han inte längre kommer att sitta med i Talang-juryn, något den före detta jurykollegan Bianca Ingrosso var tydlig med att framhäva till TV4:

"Jag älskar Talang men nej jag kommer ej sitta i juryn ifall han är med och det vet TV4 om", skriver hon i en story på Instagram.

Tar starkt avstånd

Hon skriver att hon tar starkt avstånd från Bards uttalanden, och menar att hennes följare vet var hon står i frågan följt av taggen Black Lives Matter.

Får mycket hat

Enligt influencern är det många som har skrivit till henne angående Bards uttalande, vilket hon menar inte hjälper i processen:

"Jag tar detta på absolut största allvar och jag startade en dialog med TV4 omgående när jag såg detta uttalande. Allting sker inte på Instagram, jag är som sagt redan i kontakt med TV4 gällande detta. Ni måste förstå att det hjälper inte att ni skriver oändligt mycket hat till mig om ett uttalande en annan person har gjort om något absolut inte står bakom", skriver hon i sin story.

Bildkälla: Instagram
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!