Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldtog sin dotters vänner

Nyheter | 30/04/2009 18:03

Nu döms 38-åringen till fängelse.

HOFORS. En 38-årig man har dömts till fängelse sedan han satt i system att våldta sina barns vänner.

Det var på en fest i januari som 38-åringen gick och lade sig hos en 19-årig tjej som försökte sova. Hon hade blivit trött, tagit av sig kläderna och lagt sig under ett täcke. Plötsligt vaknar hon av att mannen inlett en samlag med henne. Hon försökte då få bort honom med kunde inte.

Mannen greps omgående men släpptes, och flydde. Polisen hittade honom i slutet av mars i Tierp.

Under utredningen av denna våldtäkt kom det även in en annan anmälan från en kvinna i Stockholm. Återigen handlade det om våldtäkt och denna ska ha inträffat 2006. Enligt henne ska hon och 38-åringen ha tagit in på ett hotell på Arlanda och druckit alkohol. När de blivit trötta lade han sig på soffan och hon i sängen. Men mitt i natten lade han sig på tjejen, som då bara var 15 år, och inledde ett samlag.

Nu döms 38-åringen till tre års fängelse och 175 000 kronor i böter till kvinnorna. Han ska dessutom betala 13 000 kronor i skadestånd till en tidigare flickvän som han misshandlat, skriver Arbetarbladet.

Skrivet av: