Allergikli var inte onani

Mannen friades från åtalet om sexuellt ofredande.


En kvinna från Lund uppfattade att hennes 38-årige granne ville ha en relation med henne och ständigt gick ut på balkongen när hon satt i sitt kök. I polisförhör stöttades hon av sin sambo, som berättade att grannen stått på balkongen och gjort "onanirörelser" under morgonrocken, skriver Sydsvenskan på nätet.

Men när grannarna möttes i Lunds tingsrätt, friades den påstått onanerande mannen från åtalet om sexuellt ofredande. Det är inte uteslutet, enligt rätten, att rörelserna under rocken i själva verket var resultatet av att mannen kliade sig på ett allergiutslag intill könet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.