Narkotikapåverkad gick till angrepp

Mannen blev nerslagen och rånad.


YSTAD. Det var under måndagskvällen som en 26-årig man attackerade en 50-årig man i centrala Ystad. Enligt uppgifter ska den äldre mannen ha upptäckt att 26-åringen ägnade sig åt skadegörelse.

När han gick dit för att säga till honom blev han nerslagen och rånad. Bland annat blev han bestulen på sina nycklar.

– Vi rubricerar det som rån alternativt misshandel och egenmäktigt förfarande, säger Hasse Persson, inre befäl vid polisen i Ystad till Skånskan.

26-åringen misstänks också för ringa narkotikabrott.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

En kraftig brand har utbrutit på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn. Spiran på byggnaden har kollapsat, och kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.