Stockholm

Fotbollsfest stormades av män med tillhyggen

Sällskapet hade samlats för att titta på fotboll, men det behöver inte ha någonting med händelsen att göra, enligt polisen. Arkivbild.
Sällskapet hade samlats för att titta på fotboll, men det behöver inte ha någonting med händelsen att göra, enligt polisen. Arkivbild. Foto: TT

Två män har gripits misstänkta för bland annat misshandel och olaga hot sedan de stormat en samlingslokal på Järvafältet i nordvästra Stockholm, enligt polisen.


Det var vid 19.30-tiden på tisdagen som männen, tillsammans med ett flertal andra, tog sig in i en lokal där ett femtiotal personer samlats för att titta på fotboll.

— Vi har fått lite olika uppgifter om hur många som stormade, men säg ungefär tio med ett ganska stort plus och minus, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen.

Männen använde sig av tillhyggen, enligt polisen, men det ska inte ha förekommit knivar. Flera personer skadades och åtminstone en har förts till sjukhus i ambulans.

Männen lämnade sedan platsen i flera bilar.

Polisen fick in flera samtal från lokalen och kunde vara där snabbt. Två män har gripits i samband med att de stoppades i en bil. De är båda i 30-årsåldern.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.