Torsdag 23 Sep
Stockholm

Arbogapappan orkar inte mer

Pappan till de mördade Arbogabarnen säger att han är lättad över livstidsdomen men att han är tveksam inför hovrättsförhandlingarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare rapporterat om Arbogamålet som fick en rättslig upplösning på tisdagen. Men den nu livstidsdömda Christine Schürrer tänker överklaga, vilket innebär att målet tas upp i hovrätten.

Tingsrättens dom kom som en lättnad för de anhöriga och familjen Jangestig på tisdagen. De mördade barnens pappa, Nicklas Jangestig, är nöjd med domen.

– Jag fick veta det via ett telefonsamtal från min advokat. Det känns skönt, och att kvinnan utvisades känns bara som ett plus, säger Nicklas till Östgöta Correspondenten.

Men än är det inte över eftersom livstidsdömda Christine Schürrer meddelat genom sin advokat att hon tänker överklaga. Nicklas Jangestig är tveksam till att delta i de kommande hovrättsförhandlingarna.

– Jag får ta det när det kommer, jag skulle bara gå runt och må ännu sämre om jag tänkte på det. Jag tror inte att jag kommer att delta i hovrätten om det blir så. Jag tror inte att jag kan tillföra något, säger han till Östgöta Correspondenten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela