Polisresurser på plats i Brandbergen i Haninge för pågående teknisk undersökning av kulhål mot en bostad. Arkivbild
Polisresurser på plats i Brandbergen i Haninge för pågående teknisk undersökning av kulhål mot en bostad. Arkivbild - Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen utreder kulhål mot bostad i Haninge

Polis är på plats i Brandbergen i Haninge för pågående teknisk undersökning av kulhål mot en bostad.


Det var under morgonen som polisen fick information från boende i Brandbergen att de upptäckt kulhål i bostaden. Polisen har nu startat en förundersökning för grovt vapenbrott.

— Just nu genomförs en undersökning på plats och tar in vittnesuppgifter om när detta kan ha skett. Här ligger vi lite bakåt eftersom vi inte har kunnat vara på plats när detta har hänt, säger Rebecca Landberg, presstalesperson hos polisen region Stockholm.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.

Besökarna rasar över Sveriges största marknad: "Sjukt osmakligt"

Kiviks marknad har hamnat i blåsväder efter att ha planerat en smådjursmarknad. På sin Facebooksida söker de efter personer som kan tänka sig ställa ut och sälja djur en marknadsdag i sommar, vilket har fått besökarna att se rött.

Kablar i Röda havet förstörda

Tre undervattenskablar för telekommunikation har gått av i Röda havet.

Svagt nedåt på Wall Street

1 timme sedan
New York-börsen backade på handelsveckans första dag, men de ledande indexen flyttade sig inte mycket. Breda S&P 500-index tappade 0,1 procent, Dow Jones industriindex 0,3 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex 0,4 procent.

Israel: 450 terrorister anställda av FN-organ

2 timmar sedan
Israels militär anklagar FN:s organ för palestinska flyktingar, Unrwa, för att ha över 450 "terrorister" anställda. Organet hävdar samtidigt att israeliska myndigheter torterat dess personal under förhör.