Räddningstjänsten och polisen på plats vid Sydkajen i Malmö på torsdagskvällen efter larm om att en bil hamnat i vattnet.
Räddningstjänsten och polisen på plats vid Sydkajen i Malmö på torsdagskvällen efter larm om att en bil hamnat i vattnet. - Foto: Johan Nilsson/TT

Två döda hittade i bil i vattnet

Två personer har hittats döda i en bil som på torsdagskvällen tros ha kört över kajkanten i Industrihamnen i Malmö.


— Vi har anträffat två avlidna personer i bilen. De två personerna är män mellan 25 och 30 år gamla, säger Magnus Lefèvre vid polisen i region Syd.

Polisen vet ännu inte hur bilen hamnade i vattnet.

— Det pågår utredningsarbete för att klargöra det. Det här har skett på en ganska avsides plats men vi ska analysera övervakningsfilmer och annat, säger Lefèvre.

En utredning gällande mord har inletts.

— Det utreds som misstänkt mord initialt men det kan komma att ändras.

Ingen person är ännu misstänkt i utredningen.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Bopriserna stiger: "Stapplande uppgång"

Kommission: Inget sabotage av Estonias bogramp

Det finns inga belägg för att Estonias haveri orsakades av ett sabotage av bogrampen. Det fastslår nu Haverikommissionen, rapporterar Sveriges Radio.

Diplomatbil lämnades kvar på tågspår

En minibuss med diplomatskyltar har under natten mot söndagen lämnats kvar på ett tågspår i centrala Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Sverige deltar när Nato vässar försvaret i norr

Natoövningen Nordic Response kan bli den första där Sverige deltar som Natoland. Där övas Natos nya försvarsplan för norra Norden.

Hon hjälper Gazas kvinnor föda – via Whatsapp

1 timme sedan
Kvinnor tvingas föda barn i tält utan bedövning – och många förblöder. Kriget i Gaza har varit förödande för förlossningsvården. Organisationen Safe Birth in Palestine Project hjälper gravida och födande kvinnor med videorådgivning. Jag ska inte skönmåla, det är fruktansvärt, säger grundaren Ferhan Güloglu.

Tre till sjukhus efter brand i Bengtsfors

1 timme sedan
Tre personer skadades, varav en allvarligt, i en brand i Bengtsfors kommun under natten till söndagen, rapporterar Nya Wermlands-tidningen.