Tisdag 16 Aug
Stockholm

Møll besökte mamman innan rymningen

Den norska pedofilen John Møll, numera John Orjes, rymde efter ett besök hos sin mamma i Danmark när han hade permission i förra veckan. Han befaras nu finnas i Sverige.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 52-åriga pedofilen John Møll, som rymt från en psykiatrisk klinik i Roskilde, Danmark, kan vara i Sverige uppger norska medier. John Orjes/Møll försvann från moderns hem i Svogerslev under sin permission den 10 oktober vid 18-tiden. Han cyklade för att besöka sin mamma för att sedan återvända till sin socialsekreterare för att hämta pengar, skriver Dagbladet.

Den 52-åriga norrmannen är dömd för flera grova sexualbrott mot barn och har rymt minst fem gånger tidigare från Sankt Hans Hospital i Danmark. Med ett stort pådrag har man försökt hitta den förrymde John Orjes, tidigare John Møll, i en veckas tid, utan resultat. Enligt uppgifter från danska polisen är mannen farlig och oberäknelig utan sin medicin och vård.

– Vi har pratat med läkarna och de säger att han är farlig. Det är stor risk att han återfaller och begår nya sexbrott när han inte är under uppsikt, säger Søren Bjørnested vid den danska polisen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Man hittad död i park – misstänkt mord

Publicerades: 1 timme sedan

Norden delat om färre Rysslandsvisa

Publicerades: 1 timme sedan

Statsvetare: En historisk situation

Publicerades: 1 timme sedan

Wall Street inledde veckan på plus

Publicerades: 1 timme sedan

SJ-chefens monsterlön – så mycket tjänar Monica Lingegård

Publicerades: 2 timmar sedan

Längre svarstider hos SOS Alarm

Publicerades: 2 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.