Läkarstudent sexmailade kids

Skickade mail till hundratals småflickor och lockade med modellkontrakt.


HELSINGBORG. En 28-årig läkarstudent från Helsingborg har åtalats för sexuellt ofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering.

Detta efter att han tagit kontakt med hundratals minderåriga flickor på internet och lockat med modellkontrakt.

28-åringen gick under namnet "Patricia" på nätsajten Snuttis och bad flickorna om att skicka vågade bilder på sig själva. I utbyte skulle de få pengar.

"Ni är jättesnygga båda två. Jag behöver se hur mycket ni vågar. Om ni vågar kan ni ta bilder utan trosor också. Var inte rädda för att göra sexiga bilder. Ni kan smeka brösten om ni vill", skrev 28-åringen bland annat till några av flickorna, enligt HD.

Det var efter att en av flickornas släktingar upptäckt bilderna som saken anmäldes till polis. Till en början nekade mannen till allt, men erkände så småningom att han mailat flickorna i "ett nästan maniskt beteende."

Mannen har i dag hoppat av sina läkarstudier.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.