5-åring ville hoppa från balkong

En inlåst femårig flicka försökte i går kväll hoppa från en balkong.


LORENSBERG, SKÅNE. I går kväll fick polisen ett larm till en adress i Lorensberg utanför Malmö. Det var upprörda grannar som ringde efter att de bevittnat hur en femårig flicka försök att hoppa från en balkong på andra våningen.

– Många grannar hade engagerat sig i det här för flickan skrek så väldigt mycket. Det var till och med grannar som fixade med en stege för att rädda henne, säger Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen till Sydsvenskan.

När polisen kom till platsen vid 23-tiden på fredagen visade det sig att flickan var ensam hemma. Enligt grannarna hade flickan varit inlåst i lägenheten minst en timme.

När föräldrarna kom hem igen sa de att de hade varit ute och handlar. De påstod att flickan hade valt att stanna hemma och titta på film i stället för att följa med.

Polisen försökte då förklara att det är väldigt riskfyllt att göra så. händelsen har dokumenterats och polisen kommer nu ta kontakt med sociala myndigheter.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.