Rinkebybranden tog sitt sjunde offer

Trettonåringens liv gick inte att rädda.


Naimay Ahmed, 13, som fick livshotande skador i samband med branden i Rinkeby avled under tisdagen på Karolinska Universitetssjukhuset . Hon rökskadades allvarligt i branden och har vårdats i respirator.

– Hon dog vid lunchtid, säger Allan Montan som är informationschef på Karolinska Universitetssjukhuset, till Nyheter24.

– Hennes skador var så pass allvarliga så att hennes liv inte gick att rädda. Jag kan inte svara mer detaljerat eftersom det har satts igång en utredning kring dödsfallet.

Alla de sju personer som skadades i branden har nu avlidit. Naimay Ahmed var släkt med den mor sin tillsammans med sina fem döttrar dog i branden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.