Nu vittnar Carola

Carola vittnar i Tito-rättegången klockan 09.00.


Idag klockan 09.00 vittnar Carola i hovrätten mot Tito Beltran. Carola var en av de som fick Tito fälld och är ett av nyckelvittnena. Nu berättar Carola om vad som hände den där sommarkvällen på "Rhapsody in rock"-turnen 1999.

– Hon grät och var förvirrad. Det var en stark syn. Hon var ett offer. Hon sa att hon hade blivit sexuellt utnyttjad, berättar Carola.

– Jag ville ringa föräldrarna och polisen. Men hon ville inte. Helst hade jag velat att hon hade fått komma hem. Fått läka, blivit omhuldad av sina närmaste, säger en skärrad Carola till Expressen.

Carola kommer att pressas hårt i hovrätten idag. Titos försvar har hyrt in en minnesprofessor som ska göra allt för att slå hål på Carolas vittnesmål.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är Coca-Colas nya smak – då kommer den finnas i butik

Amazon återbetalar gästarbetare i Saudiarabien

Den amerikanska näthandelsjätten Amazon betalar tillbaka 1,9 miljoner dollar, motsvarande 19,6 miljoner kronor, till över 700 arbetare i Saudiarabien i ersättning för bland annat olagliga rekryteringsavgifter.

Hamnanställd åtalas för kokainsmuggling

En anställd i Helsingborgs hamn åtalas tillsammans med två andra för kokainsmuggling till Helsingborg. 195 kilo kokain har beslagtagits i containrar i Nederländerna och Sverige. Därtill har beslag av ytterligare narkotika och vapen gjorts i utredningen.

SJ svarar på hårda kritiken: Därför är tågen ALDRIG i tid

Sveriges tågtrafik har under det senaste halvåret varit under all kritik. Nyheter24 har pratat med SJ för att nysta i problemet – varför strulade egentligen tågen i vintras?

Så blir vädret under Vasaloppet: "Blöt och blåsig start"

Vasaloppsveckan närmar sig med stormsteg och det är många som ska till Mora. Nyheter24 har sammanställt hur veckans väderprognos kommer se ut.

Hopp om ljusning i tysk ekonomi

Utsikterna för affärsklimatet i Tyskland ljusnar något, enligt ett index från analysinstitutet Ifo.