Polisen söker efter en gul motocross

- 06/08/2009, 16:23 -

"Vi sätter motocrossen i samband med mordet."

Nu har polisen nya spår i avrättningen av den 36-årige pokerstjärnan och mångmiljonärnen, Andreas Oscarsson, i Trollhättan, som chockade grannarna i villaidyllen i stadsdelen Skoftebyn i Trollhättan natten till måndagen.

Polisen söker efter en gul motocross

–Vi är intresserade av en gul motocross som setts i stigen med omnejd i Dalsland, säger Thord Haraldsson, chef för länskriminalen i Trollhättan, till Nyheter24.

–Vi sätter den gula motocrossen i samband med mordet.

Polisen har fortfarande inget signalement på gärningsmannen men är intresserade av alla iakttagelser som har gjorts i samband med mordet.

–Vi pratar med grannar och vill att folk hör av sig om de sett en gul motocross i stadsdelen Skoftebyn i Trollhättan.

Enda vittnet - mannens tvåårige son

Mordet har chockat grannarna i villaidyllen i Trollhättan. Det enda vittnet till avrättningen är Oscarssons tvåårige son.

–Vi har haft samtal med tvååringen och han har gett oss viss information, men inget revolutionerande.

36-åringen som hittades skjuten i sängen i sitt barndomshem i Trollhättan, på måndagseftermiddagen, är mycket känd inom pokervärlden och hyllas på pokersajter över hela världen.

"Han var en pionjär inom pokerindustrin", skriver en vän till mannen. "Världen har förlorat ett briljant intellekt och en bra människa", skriver en annan pokerspelare som sörjer 36-åringens bortgång.

Skrivet av: