Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Högg ihjäl pappa och farmor

Nyheter | 07/09/2009 07:11

"Utsatt för besinningslöst våld."

INGARÖ. Det var tidigt i går morse som boende i det idylliska sommarstugeområdet på Ingarö väcktes av ambulanser och sirener.

Polis hade fått in ett larm om misshandel efter att en kvinna slagits i huvudet med en planka av en 34-årig man – som sprang omkring i bara kalsongerna.

Efter en timmes jakt kunde mannen gripas. När man undersökte hans farmors stuga gjorde man en hemsk upptäckt – hon hade mördats och låg knivhuggen på sängen. Också mannens pappa hade bragts om livet.

– Hon var utsatt för besinningslöst våld. Det var blod överallt i den lilla stugan, uppger en källa vid polisen till Aftonbladet.

Under söndagskvällen anhölls 34-åringen.

Mannen, som har en egen lägenhet i östra delarna av Stockholm, bodde i perioder i farmoderns stuga. De sägs ha stått varandra mycket nära.

– Det var en vänlig och hjälpsam kvinna. Hon har bott här i många år och var fantastiskt trevlig. Det är obegripligt att hon är död, säger en granne om farmodern till Aftonbladet.

Skrivet av: