Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Familjedrama bakom misstänkt dubbelmord

- 06/09/2009, 16:05 -

Kvinna som slogs med planka i huvudet var granne till den misstänkte gärningsmannen.

Det misstänkta dubbelmordet på Ingarö öster om Stockholm kan ha utlösts av ett stort familjedrama. Kvinnan som blev slagen av den misstänkte gärningsmannen i huvudet med en planka ska ha varit granne till mannen.

– Han sprang omkring blodig i t-shirt och kalsonger. På något sätt ska han ha slagit till den här kvinnan. Om det skedde utomhus eller inne i ett annat hus vet vi inte i nuläget, säger Magnus Axelsson, inspektör vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Klockan 06.16 under söndagsmorgonen larmades polisen om en misstänkt misshandel av en kvinna på Ingarö. Hon fördes senare till sjukhus, och hennes skador ska inte vara livshotande.

Polispatruller hittade senare två lik i huset bredvid kvinnans hus.

Den misstänkte gärningsmannen, som är född i mitten av 70-talet, greps efter en polisjakt en till två timmar efter larmet.

– När vi hittade honom greps han snabbt. Han är förd till Nacka för förhör, säger Magnus Axelsson till Aftonbladet.

Mannen ska förhöras under eftermiddagen. Enligt uppgifter bor han ibland i huset på Ingarö där de två kropparna hittades. Tekniker undersöker brottsplatsen.

Mannen ska genomgå en läkarundersökning och sitter i arresten.

Skrivet av: