Systemet öppnar på söndagar?

I nya annonser presenteras de nya öppettiderna.


STOCKHOLM. Helghandlare i Jakobsberg kan glädja sig åt Systembolagets nya öppettider. Enligt den nya annonskampanjen, som bland annat går i Dagens Nyheter, skyltar företaget om nya öppettider på helgdagar.

"Lördag: Systembolaget 10–15", står det i annonsen. Om det verkligen vore så skulle Systembolaget ha världspremiär för öppet i butikerna på en röd dag.

Fast den som har planerat att storshoppa under helgdagen får börja tänka om.

– Det är ett fel i annonsen. Vi håller inte öppet på helgdagar, säger Systembolagets presschef Björn Rydberg till SvD.se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Person död: Föll från hög höjd på jobbet

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

I dagarna gjorde en kvinna från Skellefteå en vidrig upptäckt i Icas frysta hallon. Efter händelsen kommer kvinnan inte kunna äta hallon igen...

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

"Vi tar detta på stort allvar" skriver Tradera i ett mejl till sina kunder. I det varnar de för bedragare, både i utskick på mejl och sms, eller via meddelanden på sajten.

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna i 25-årsåldern död – man i samma ålder mordmisstänkt

1 timme sedan
En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.