Tonårsflickor kidnappade rival

Tvingade av henne kläderna och fotade henne.


MALMÖ. Tre tonårsflickor slet in en 17-årig flicka i en bil och körde ut från Malmö. De tvingade de av henne kläderna samtidigt som de fotade och rånade henne. I dag åtalas tjejtrion.

Det var i juni i år som den 17-åriga flickan blev kidnappad när hon stod och väntade på bussen, skriver Sydsvenskan.

Efter övergreppet varnade tjejgänget henne från att gå till polisen. Men föräldrarna övertalade henne att göra en anmälan.

I dag, måndagen den 14 september, åtalas de tre tjejerna, 17, 18 och 19 år gamla, för olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och övergrepp i rättssak.

Den 17-åriga flickan erkänner medan de andra två nekar, och skyller allt på 17-åringen.

Bakgrunden till brottet ska ha varit svartsjuka, skriver Skånskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.

IMF höjer global tillväxtprognos

Internationella valutafonden (IMF) höjer prognosen för global tillväxt 2024 ett snäpp, till 3,2 procent. Det är 0,1 procentenhet högre än vad IMF:s ekonomer såg framför sig i januari.

Ökad ilska och oro i M efter opinionsmätning

På onsdagen röstar riksdagen om den nya könstillhörighetslagen. Samtidigt har en ny opinionsmätning eldat på "oron, ilskan och frustrationen" inom Moderaterna för lagförslaget.

Kvinna hittad död – man anhållen

En man har anhållits efter att en kvinna hittats död i sitt hem i Kungsbacka, rapporterar Kungsbacka-Posten.