Phillip Garridos sjuka incestliv

Vansinnesdetaljerna står som spö i backen.


Allt fler obehagliga detaljer börjar komma fram kring Phillip Garrido. Pedofilen som kidnappade den då elvaåriga Jaycee Dugard och efter flera våldtäkter gjorde henne gravid. I 18 år hölls hon fången på hans bakgård. Nu berättar Phillip Garridos släktingar allt mer om det sjuka liv som han levde.

– Jag tror av hela mitt hjärta att om Nancy inte kunde bli gravid så skulle han hitta en som kunde, berättar hans pappa Manuel Garrido enligt NY Post.

– Så de kom båda fram med en plan om att hitta någon som kunde ge dem barn. Jaycee var på fel plats vid fel tidpunkt och Nancy tog henne.

Men redan innan Phillip Garrido påbörjade sin brottsliga bana märkte familjen av hans bisarra beteende. Bland annat ska han ha frågat sin äldre bror, Ron, om denne ville ha samlag med honom och hans fru.

– Phillip ville att de skulle ha en trekant hemma hos dem. Ron sa nej och då började Phil skrika och fråga om Nancy inte var god nog åt honom, säger pappan Manuel Garrido enligt NY Post.

För närvarande fortsätter den omfattande polisutredningen och förutom våldtäkt och kidnappning utreds misstankar om ett tiotal mord efter att flera kvarlevor hittats vid en byggnad där Garrido jobbade som vaktmästare. Phillip Garrido och hans fru Nancy riskerar nu livstids fängelse på mer än ett dussin åtalspunkter.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

2 timmar sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.