Snattare försökte brotta ner polis

Brottning på golvet inne på Hemköp.


VÄSTERÅS. Det var under måndagseftermiddagen som en ledig polis upptäckte en man som stal varor från matbutiken Hemköp på Stora Gatan i Västerås.

Men när han försökte stoppa snattaren gick mannen till attack och de började brottas på golvet.

–De hade brottats en liten stund tills vi kom till undsättning, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl på polisens ledningscentral till VLT.

När polis grep mannen hade han stulit varor för 1535 kronor. Dessutom upptäcktes en mängd vitt pulver på mannen, som tros vara narkotika.

Nu misstänks han för våldsamt motstånd och narkotikabrott, skriver VLT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen väntas vända upp

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Embracer delas upp i tre bolag

Spelutvecklaren Embracer ska delas upp i tre separata noterade bolag på Stockholmsbörsen, föreslår styrelsen enligt ett pressmeddelande.

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

1 timme sedan
Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

1 timme sedan
Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.