Söndag 4 Dec
Stockholm

Man "gifte sig" ensam

På bilden från bröllopsannonsen figurerar en man ensam framför fotografen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För flera månander sedan hade Richard Hallberg svensexa. Vännerna förde Hallberg till en fotoateljé och själv förstod han ingenting. Först i förra veckan började alla bitar falla på plats. Hallberg hittade då en bild på sig själv på GP:s bröllopssidor.

– Jag är utsatt för världens längsta svensexa. Det är min kompis Pål Eneroth som är den drivande kraften bakom den elaka planen, menar Hallberg enligt GP.

Mannen som tog fotografiet, Leif Johansson på Ateljé Brudparet, var till en början tveksam när killgänget med knasiga glasögon kom in.

– Jag tyckte att det var skoj att fota. Men det kanske inte var så kul att kvinnan uteblev i annonsen. Jag vet inte om jag vill ha med mitt firmanamn i spexsammanhang. Folk undrar vad man håller på med. Det har redan ringt en kvinna och undrat om bilden var ett skämt, säger Johansson.

Bilden har väckt stor uppståndelse och många undrar om allt är som det ska med Hallbergs förstånd. Själv tar han buset med en nypa salt. Snart kommer en ny annons att skickas in där även hans fru är med, skriver GP.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.