"Min fru såg ut som Carrie"

Andrea Wahlgren och Papa Dee gav sina vittnesmål i svea hovrätt.


Papa Dees fru Andrea Wahlgren står fast vid att det var hon själv som skadade sig. Det var efter ett bråk i lägenheten mellan paret som hon i sin förtvivlan inte ville leva längre.

Hon sprang ut i köket för att få tag i en kniv att skada sig med. Då ser hon Papa Dee komma med ett blockljus i handen som han tänker kasta i golvet. Bröllopsljuset som de köpte i Bali. När en dragkamp om ljuset så uppstår faller Andrea Wahlgren baklänges. Just det ljuset ska hon också ha slagit sig i huvudet med.

– I tidigare förhör har du sagt att ”jag antar att det är blockljuset jag har använt”, säger åklagare Eva Finné.

– Ja, jag såg ju att det var borta när jag kom hem, svarar Andrea enligt Aftonbladet.

Irritationen syns tydligt på Papa Dee när åklagaren frågar hans fru om varför han inte reagerade över att hon blödde. Även Daniel Wahlgrens advokat Ola Salomonsson frågar om ljuset som ska ha åsamkat de allvarliga skallskadorna.

– Var det ljuset du slog dig med?

– Ja, jag uppfattar det så, säger hon.

När det så är Papa Dees tur att vittna berättar han om den händelse som fick honom fälld för ringa misshandel i tingsrätten. Knuffen mot frun Andrea Wahlgren på Mäster Samuelsgatan. Han "gör någon sån här liten grej" säger han och visar en knuffrörelse med händerna, enligt Aftonbladet.

– Jag river ned ljuset. Vi är i hallen. Då är hon galen och väldigt utåtagerande. Jag håller ned henne och upptäcker då att hon blöder. Jag fattar ingenting och förstår inte var blodet kommer ifrån, säger han.

– Det är en ganska läskig upplevelse att se sin fru se ut som hon i Carrie, säger Papa Dee enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!