Äldre kvinna påkörd av flera bilar

Slungades över vägen och rammades av ytterligare två bilar.


JÖNKÖPING. Den 89-åriga kvinnan skulle gå över vägen när hon plötsligt blev påkörd av en bil på riksväg 40 mellan Jönköping och Nässjö under tisdagskvällen.

– I samband med det slungades hon troligen över vägen och blev då påkörd av ytterligare två bilar, säger Anders Gustavsson, som är vakthavande befäl vid polisen i Jönköpings län, till <a href=""http://www.sr.se/jonkoping/nyheter/artikel.asp?artikel=3213478""target="_blank">Sveriges Radio P4 Jönköping.

På länssjukhuset i Ryhov i Jönköping har en krisgrupp upprättats. Åtta eller nio personer i de tre bilarna som var inblandade i olyckan har förts till sjukhuset.

Skrivet av:

Senaste nytt

Forskare: Världens klimat närmar sig kollaps

Minskad novembertrafik för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegian flög 1,35 miljoner passagerare i november. Det är en nedgång med 2 procent jämfört med samma månad i fjol.

Forskare: Farligt när kunskapsklyftorna ökar

Resultaten för svenska 15-åringar rasar inom både läsförståelse och matematik i den globala kunskapsmätningen Pisa. Två skolforskare ger här sin syn på läget i svensk skola.

Israel: Storstaden Khan Yunis omringad

Israeliska styrkor trappar upp sin markoperation i södra Gaza och har nu omringat storstaden Khan Yunis, enligt militären.

Ny rapport: Riksbanken underskattade riskerna

Riksbankens gigantiska köp av statsobligationer och andra räntepapper hade begränsad effekt i syftet att få upp inflationen.

Polisen i Luleå rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på E4, Norra Gäddvik.", skriver polisen på sin hemsida.