Fredag 14 Maj
Stockholm

Politiker sexchockade under debatt

Karlskronas politiker ville mota sverigedemokraterna i grind. Med en debatt om svenskhet. Men miljöpartisten Sofia Bothorp drog debatten åt ett helt oväntat håll. Med oväntat grova ord.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KARLSKRONA. Under onsdagen hölls en fullmäktigedebatt bland politikerna i Karlskrona. Syftet var att definiera svenskheten - ett högaktuellt och viktigt uppdrag, menade politikerna, i spåren av sverigedemokraternas framgångar den senaste tiden.

Man talade bland annat om traditioner och gemensamma värdegrunder när en av deltagarna plötsligt chockade åhörarna med mycket frispråkigt sexprat om den fria sexualiteten i Sverige, skriver Borås Tidning.

Miljöpartiets gruppledare i Karlskrona, Sofia Bothorp, fick flera politiker att dra efter andan när hon försökte definiera vad svenskhet egentligen är genom att dra paralleller till svenska folkets sexvanor.

– Att man får slicka fitta på morgonen och suga kuk på kvällen om man vill. Nu har jag sagt det! Den här friheten är något vi ska vara stolta över, sade Bothorp bland annat under debatten.

Miljöpartisten hyllade den svenska yttrandefriheten. Genom att bokstavligt talat dra den till sin spets:

– Att vi kan skämta om Allahs lilla snopp och Gud Faders impotens, det är svenskt, tillade Bothorp.

Vad tycker du om miljöpartistens medverkande i debatten? Lyssna själv.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela