En död i lägenhetsbrand

En person som ännu inte kunnat identifieras har hittats död efter en lägenhetsbrand i Borås.


BORÅS. En person brann inne i en lägenhet i Borås natten till söndagen. Den omkomna personen kunde inte identifieras under söndagen, men polisen tror att det är en kvinna i 50-årsåldern som bodde i lägenheten.

Larmet om branden i ett trevåningshus i stadsdelen Hedvigsborg kom strax före midnatt. Övriga hyresgäster evakuerades, men kunde återvända till sina hem redan under natten. Polisen i Borås kunde på söndagen inte säga något om vad som kan ha orsakat branden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordea-chefen: Bedrägerivågen värst i Sverige

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.

JO granskar tredje Kinberg Batra-rekrytering

Justitieombudsmannen (JO) granskar ytterligare en rekrytering kopplad till Anna Kinberg Batra och länsstyrelsen i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.