Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna högg man i ryggen

Nyheter | 24/01/2009 21:37

Gillade inte maten eller presenterna hon fick.

LULEÅ. Paret i en mindre ort strax utanför Luleå hade ett förhållande som knakade i fogarna. De bestämde sig för att ha försoningsfest. Mannen lagade maten och köpte presenter till kvinnan.

– Men hon gillade dem inte utan klippte sönder dem. Hon var också kritisk till maten och när han stod och skulle kasta den i slasken kom hon bakifrån och stack en kniv i ryggen på honom, säger Yngve Hansson, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten, till TT.

Polisen larmades klockan 16.57 på lördagen. Den 39-årige mannen blödde kraftigt när han fördes till Sunderbyns sjukhus. Enligt polisen är det dock ingen fara för hans liv.

Den 47-åriga kvinnan är gripen misstänkt för grov misshandel. Polisen har inte kunnat förhöra henne. Mätinstrumenten i polishuset indikerade att hon hade 2,3 promille blod i alkoholen. Men kvinnan hade inga övriga skador, uppger Norrländska Socialdemokraten.

Skrivet av: