Stockholm

Kvinnlig artist knivskuren

42-årig artist knivskuren efter att hon uppträtt på nattklubb i Östersund.


Läs mer

En av de artister som uppträdde på nattklubben Plaza i Östersund i fredags blev efter spelningen skuren av en okänd gärningsman. Den 42-åriga kvinnan fick ett stort sår i sidan och fick sys med ett flertal stygn, skriver Länstidningen i Östersund.

Efter att kvinnan avslutat sitt uppträdande gick hon till baren med sina artistkollegor. För polisen har hon berättat att det är trångt där hon står i baren, och plötsligt känner hon hur det svider till i sidan på henne. När hon tar med handen där hon känt sticket upptäcker hon att det blöder kraftigt.

Kvinnan förs till Östersunds sjukhus för att sy det stora såret.

Den 42-åriga kvinnliga artisten har inte kunnat uppfatta vem som kan ha utfört dådet eller vilket typ av föremål som använts. Inte heller polisens förhör av vittnen har gett några konkreta tips på hur knivdådet gick till eller vem som är skyldig.

Thomas Elnerud arbetar som vaktchef på Plaza och tycker att hela historien är mycket obehaglig.

– Om det hade funnits en hotbild eller någon annan anledning men det här är ju helt oprovocerat. Det är sjukt, säger han till LT.

Bevakningen på nattklubben skärptes under lördagen efter föregående natts händelse.

– Det är klart att man skärper rutiner och annat när något sådant här händer. Det är konstigt hela grejen, säger Elnerud till LT.

Trots att den kvinnliga artisten blev skuren ordentligt i sidan så valde hon och de övriga i bandet att uppträda även på lördagskvällen, skriver LT.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.