Pojke och styvpappa slog varandra

15-åringen och styvpappan är åtalade för misshandel av varandra.


BODEN. Den 15-årige pojken och den 34-årige styvpappan åtalas nu för misshandel av varandra. Enligt uppgifter ska pojken ha attackerat styvfader med ett basebollträ och kniv. 34-åringen har slagit pojken i ansiktet och dessutom tagit stryptag på honom.

När polis anlände till bostaden var alla inblandade, inklusive pojkens mamma, påverkade av alkohol. Både pojken och styvpappan har fått diagnosen adhd.

Grälet tros ha startat av att 34-åringen låtit ytterdörren stå öppen. Pojken blev då upprörd eftersom familjens hundar kunde springa ut och gräl utbröt. Uppgifterna om det inträffade går isär, men det ska ha varit då som 15-åringen började slå styvpappan

Då slog han tillbaka och greppade stryptag på pojken, som ringde polis. När patrullen kom till bostaden blödde han i ansiktet. Mamman och 15-åringen säger i förhör att mannen ofta "håller på och dummar sig" när han är berusad, skriver NSD.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polens president stoppar dagen efter-piller

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

1 timme sedan
En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

2 timmar sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.