Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Träd föll mot barnfamilj i djurpark

- 30/09/2008, 20:17 -

Mamman: Jag trodde att det var en elefant som kommit lös.

ÖLAND. Familjen var på besök i djurparken och deras liv hängde på en skör tråd. En trädstam i 500-kilosklassen föll med enorm kraft över gångvägen där barnfamiljen stod.

– Stammen knäcktes och föll rakt ner utan förvarning. Vårt äldsta barn som är 2,5 år gammal brukar springa runt mycket och kunde lika gärna ha varit där grenen föll, berättar pappan i familjen, enligt Barometern.

– Vi hade lika gärna kunnat stå där och en sådan smäll klarar man inte, fortsätter pappan i familjen som själv arbetat med trädbeskärning.

Familjen pratade senare med djurparkspersonalen som svarade att länsstyrelsen inte låtit djurparken ta ner gamla fridlysta träd.

– Det är ju fruktansvärt om det är länsstyrelsen som sätter stopp för det här. Vi ville veta hur det gick med det här men har inte fått någon återkoppling från djurparken, säger mamman, skriver Barometern.

Skrivet av: