Wells: Hon ljuger

Wells anklagar Maria Lundquist för att ha ljugit.


Cirkus Tito fortsätter. Nu sätts hårt mot hårt. Kändisvittnena som Carola, Robert Wells och Maria Lundqvist börjar ställas mot varandra. Robert Wells anklagar nu Maria Lundqvist för att ha ljugit i hovrätten.

Maria hävdar att Robert Wells hela tiden visste om att hennes barnflicka hade blivit våldtagen. Carola villa avrbryta turnén, men Wells ska ha vägrat.

– Ren lögn. Maria försöker bara skylla bort sitt dåliga samvete, säger en förvånad Robert Wells.

Sedan frågar han sig hur Carola kan stå på scen med en våldtäktsman. Nästa att attackeras av Lundqvist är produktionsledaren Vicky von der Lancken. Maria hävdar att Vicky hela tiden visste om våldtäkten men försökte tysta ner den.

– Jag tycker det är märkligt att Maria som är arbetsgivare till flickan har tagit på det så lätt. Att hon låter barnflickan gå in klockan ett på natten, det är märkligt, sade Vicky till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

3 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.