Toppcheferna förnedrade i "tortyrkällare"

En av flickorna blev med barn efter en våldtäkt.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Tio män höll fast 14-åringen

Tio män höll den 14-åriga flickan i armar, ben och huvud. De vände och vred på henne. Frustrerat försökte hon fjärma sig och lämna porrklubben. Hur många män som hade sex med henne hade hon ingen aning om. Hon skjutsades till gangbangs varje vecka, samtidigt som veckorna avlöste varandra. Det var först efter att flickan hamnade i gråt som olika gangbangs fick avbrytas. Det gick så långt att koncernchefen gjorde en av flickorna med barn när hon var 15 år gammal. Och han var helt inställd på att axla faderskapet, tills hon gjorde abort efter några månader.

Anonyma källor till Nyheter24 uppger att flickorna i sexhärvan inte bara blev bjudna på fina middagar på Gondolen, och lyxartiklar, utan att de också skjutsades ut till stugor och sommarställen.

I exempelvis en "tortyrkällare" förvarades sexleksaker och annat som de använde på flickorna. Samma källor bekräftar att avsikten var att göra så att flickorna hamnade i olika beroendesituationer för att kunna ställa krav på flickorna.

"Han tog mig även till en annan mans stuga. Där jag fick sprit. Dom tog på mig och ville leka med sexleksaker på min kropp. Mannen hade en ”tortyrkällare”. Han hade allt där", berättar en av flickorna i förundersökningen.

Våldtäkterna och övergreppen ska ha filmats. Vägrade flickorna att träffa männen flera gånger så skulle männen använda filmmaterialet i utpressningssyfte.

Flickorna försågs bland annat med droger, pengar och lyxkläder. I 14-åringens fall blev hon oftast uppmanad att dricka sprit innan aktiviteterna. Det gjorde att hon ofta hade minnesluckor efter övergreppen.

"Det här gillar väl min slyna, pappas lilla flicka"

Enligt en av flickorna var den man som i media kallas för "Toppchefen" inte den man som drev på hårdast. I stället var det den 63-årige företagaren, som bor på Östermalm i Stockholm, som var mest engagerad. Nedan kallar vi den 63-årige företagaren för NN.

– Jag var 14 år när jag fick kontakt med NN genom Internet. Han tog mig på middag och vid vårt bord satt en man som jag då inte visste var Y (I media kallad "Toppchefen", reds. anm). Dom låtsades inte känna varandra och Y ("Toppchefen") deltog i middagen. Först långt senare kom det fram att dom kände varandra och jag kände mig lurad. NN fick mig att delta i ett gangbang där han tryckte ned mig med sin arm medans han lät en annan man utföra samlag på mig samtidigt som han drog i mitt hår och sa ”Det här gillar väl min slyna, pappas lilla flicka”.

Skrivet av: