Utnyttjades av flera män samtidigt

Rättegången mot de inblandade i våldtäktshärvan inleds i dag.


Nio unga tjejer utnyttjades som sexslavar i våldtäktshärvan, som nu har avslöjats. De inblandade männen är alla välutbildade med hög social status. I dag inleds rättegången, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Flickorna mutades med presenter, resor och pengar. De medelålders männen krävde i utbyte gruppsex under mycket förnedrande former. Trots att flickorna skrek av smärta fortsatte övergreppen.

En av flickorna, som bara var 14 år när hon träffade ledaren för sexnätverket, blev vid ett tillfälle utnyttjad av flera män samtidigt.

– Jag var ganska full och hög så jag kommer inte riktigt ihåg. Som jag kommer ihåg var de åtta–tio, säger 14-åringen som nu är myndig, enligt Aftonbladet.

Tjejerna fick några tusenlappar var när de deltog i så kallade gangbangs, som med tiden blev allt mer brutala.

– Jag har ju fått sår i underlivet. Alltså de var ju tio killar. Då blir det ju så, berättar en av flickorna i förhör, enligt Aftonbladet.

En av tjejerna berättar i förhör att hur övergreppen kunde gå till.

"Maria skriker och sliter för att försöka komma loss. Mannen sätter sina knän över hennes ben och håller handen för hennes mun samtidigt som han kör upp något okänt föremål i hennes analöppning. Mannen kör föremålet fram och tillbaka under en tidsperiod som hon inte kan uppskatta. Det gör mycket ont. Han rycker henne i håret, står med knäna på hennes ben och kör föremålet fram och tillbaka. /?/ Plötsligt reser sig mannen upp, låser upp handfängslen, slänger pengar på henne, hon tror att det var 1 500 kr, och säger att hon kan gå därifrån. Maria klär på sig och går från huset. Hon har ont i ändtarmen, det blöder", skriver Kriminalkanalen.

Maria är ett fingrerat namn.

Utredningen har pågått sedan slutet av förra året. Rättegången inleds vid Solna tingsrätt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!