Flickorna lockades med shopping

Flickorna lockades med hundvalpar och matkuponger.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Hundvalpar och Gucciskor

I takt med att sexhärvan ökat i omfång så har de inblandade männen häktats en efter en den senaste veckan. Nio unga flickor ska ge sina vittnesmål och berätta om hur de lockades till gruppsex.

De kommer att berätta hur de lockades med hundvalpar, Gucci-skor, smicker och matkuponger – för att utnyttjas av männen i de råa sexträffarna.

– Jag fick en chihuahua, säger en av flickorna som blivit offer för gruppsexnätverket.

Inredde sexrum i källaren –komplett med krokar och bänk

Tjejerna har olika bakgrund och kommer från olika delar av landet. Genom internetsajten QX fick flickorma kontakt med toppchefen, som misstänks för att vara hjärnan bakom det hemliga sexnätverket. Tjejerna fick sedan göra inträdesprov för att visa att de "dög".

Det är totalt sju män som misstänks för inblandning i kopplerihärvan. Toppchefen bokade lokal och bjöd in intresserade män via sms. Tjejerna har tagits till ställen som hotellrum, lägenheter och en frisersalong.

Toppchefen har också berättat att en av träffarna ägde rum i en villa på Värmdö. Där ska husägaren ha inrett ett "sexrum" i källaren, med krokar i taket och på väggar samt en bänk.

Toppchefen ska även ha köpt dyra kläder och gav dem komplimanger för att locka dem till att ställa upp på de råa sexträffarna.

– Det mesta köpte han åt mig när jag var med honom. Jag gick runt och valde det jag ville ha, säger en av flickorna i polisförhör.

Han och en annan man ska också ha mutat en flicka med hundvalpar. En av männe gav flickan pengar till en dobermannvalp. Av den andra en chihuahua.

– Jag fick kanske 10 000 då, säger hon.

Lyxmiddag på Gondolen – utan trosor

Vid ett annat tillfälle bjöd toppchefen en av tjejerna och hennes kompis på middag på lyxrestaurangen Gondolen i Stockholm.

På Cecilia Beckroths blogg kan man läsa att männen fyllde flickorna med alkohol och narkotika. Beckroth ifrågasätter Gondolen som serverade alkohol, då vissa av flickorna var så unga som 13 år.

Flickorna var ombedda att komma till restaurangen utan trosor. Därefter blev de förda till hotellrum och utsatta för övergrepp. När de fick betalt fick de även motta hot: om de inte forsatte att ställa upp på sex, så skulle sexfilmer läggas upp på nätet.

En annan blev lockad med matkuponger.

– För att man ska kunna locka till sig människor måste man vara trevlig och inge ett förtroende. Kanske ger man dem presenter och komplimanger, säger Caroline Reiner, fyra av flickornas målsägandebiträde.

Flickorna tvingades ha orgier med flera män mot betalning. De blev piskade, tvingades till våldsamt sex och fick skador på kroppen.

Inte förrän en av flickorna gjorde en polisanmälan uppdagades nätverket. Nu tror polisen att härvan kan växa ytterligare, skriver Expressen.

Skrivet av: