Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eklund säljer allt

- 06/10/2008, 08:39 -

Anders Eklund har ont om pengar. För att betala sina skulder säljer han nu alla sina tillhörigheter.

I dag faller domen mot mördaren Anders Eklund. Mycket pekar på att han får livstids fängelse. Nu vill han så snabbt som möjligt göra sig av med sina tillhörigheter.

– Han har lån och betalningar som måste betalas och därför är han tvungen. Han har pratat mycket om sina räkningar, att han inte har pengar på kontot, säger en vän enligt Expressen.

I slutet av augusti tömdes Eklunds lägenhet. Sakerna magasinerades då i väntan på försäljning. Bilen vill mördaren sälja för 4500 kronor. Enligt Vägverket avställdes bilen den andra juli 2008.

– Om ni vill ha hela bilen så får ni den för 4500 kronor. Den är obesiktigad och avställd. Saaben är en 1997:a och cirka 23600 mil, säger Eklund i ett brev.

Han vill också sälja sin husbuss, säng, soffa och sin byrå. Både sängen och byrån har tidigare fotograferats av polisen. Då var byrån fylld med sexleksaker och porrtidningar.

Hittills har en intresserad köpare hört av sig angående Eklunds husbuss, skriver Expressen .

Skrivet av: