Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avgå alla! Här skyller de allt på invandringen

- 15/09/2015, 17:22 -

Facebookgrupp lockade många men få kom till möte på Sergels torg. De som var plats var tydliga: det mesta är skit i Sverige, det är invandrarnas fel och statsminister Stefan Löfven ska avgå.

En av talarna på plats var Ingrid Carlqvist, mest känd för sin islamfientliga hatsajt Dispatch International. Carlqvist fick med sig den lilla men högljudda skaran som samlats på Sergels Torg i Stockholm när hon talade om allt farligt med islam. Bland annat tog hon upp mordet på Ikea i Västerås där en man stack ner en mor och son med en kökskniv tidigare i år. Ett mord som enligt Carlqvist kunde förhindrats om gärningsmannen "satts i förvar i väntan på utvisning".

Bland de samlade verkade bilden klar, mindre invandring löser de flesta problem. Samtidigt tyckte de samlade att både höger och vänsterblocken sviker folket och att alla ska avgå. Framför allt ska statsminister Stefan Löfven avgå och utlysa nyval. Helst med en gång.

Mötet skulle vara partipolitisk obundet men det hindrade inte talarna från antydningar om att Sverigedemokraterna är det enda parti som tar hand om Sverige. Trots att mötet bara lockade runt 75 personer så säger en av arrangörerna Magnus Jonsson till Nyheter24 att de är nöjda.