Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna hittad mördad

- 04/04/2009, 06:46 -

Polis är förtegen om det inträffade.

Polisens kriminaltekniker finkammar en lägenhet på Nordostpassagen i Göteborg sedan en död 20-årig kvinna hittats där på fredagskvällen.

– Vi kan bekräfta att en död person påträffats i lägenheten, men i övrigt har vi inga uppgifter att lämna, säger Sven Persson, biträdande vakthavande befäl vid länskommunikationscentralen, till TT.

I husets hiss fanns flera blodfläckar, då den unga kvinnan försökt fly för sitt liv, skriver Aftonbladet.

Kroppen hittades någon gång mellan klockan åtta och nio under fredagskvällen, men i vilket skick den var vill polisen inte berätta.

– Den tekniska undersökningen får visa om det finns anledning att misstänka brott, säger Sven Persson.

Göteborgs-Posten på nätet skriver att det under kvällen skickades ut ett anrop på en av polisens radiokanaler med lydelsen: "han som avvikit från lägenheten är beväpnad".

– Vi har inga kommentarer att lämna om det, säger Sven Persson.

Grannar i huset var under natten mycket skrämda av det inträffade.

– Min son kom hem vid elva-tiden. Då kryllade det av poliser i uppgången. De hade spärrat av hissen som brottsplats, och berättade för honom att det var en tjej som hade dött, uppger en granne till GP.

Skrivet av: