Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man misshandlade med fjärrkontroll

Nyheter | 13/04/2009 19:17

I helgen slogs värmlänningarna med tevekontroller och ölflaskor.

VÄRMLAND. En 45-årig man i Karlstad löpte i går amok med en fjärkontroll, med vilken han misshandlade ett par. Nu sitter han anhållen.

45-åringen angrep ett par genom att slå till mannen som ramlade omkull. Sedan hoppade han på mannen och slog honom i huvudet med knynävar och fjärrkontroll. Därefter började han jaga den mycket yngre kvinnan, fällde henne och började slå även henne med fjärrkontrollen.

Mannen är nu misstänkt för grov misshandel, skriver nwt.

I går i Arvika blev två män slagna med glasflaskor i huvudet under två olika incidenter. I det första fallet tvinga sig fyra män in på en fest i centrala staden. En 21-åring fick då en glasflaska i huvudet och fick låsa in sig på toaletten. Såret fick senare sys.

Bara 20 minuter senare fick en annan man en flaska slagen i huvudet på en gata i stan. Detta sår blev dock större och han fick föras till sjukhus. Enligt nwt har polisen en misstänkt gärningsman, ingen är dock gripen.

Skrivet av: