Bartender skadad i krogslagsmål

Glaset flög och skadade fler än det tilltänkta offret.


STRÄNGNÄS. Det var vid 02.30 i natt som det brakade loss inne på en pub i Strängnäs. Några män hamnade i gruff och den ena tog en glasflaska och drog den i skallen på sin antagonist.

Oturligt nog för de som befann sig i närheten flög glassplittret vida omkring. Mannen som blev slagen klarade sig relativt bra medan en av de två som träffades av splitter fick åka ambulans till sjukhus med splitter i ögat.

– En av dem skall ha träffats av glassplitter rakt i ögat. Hur allvarligt skadad personen är vet jag inte, säger Kenneth Wiklund, vid polisen i Eskilstuna, till Eskilstuna-Kuriren.

Mannen som fick flaskan i huvudet har vägrat samarbeta med polisen som i stället upprättat en egen anmälan om misshandel.

– Vi har inte ens något ID på honom. Men vi har trots allt upprättat en anmälan om misshandel, säger Kenneth Wiklund, till Eskilstuna-Kuriren.

En av de personer som skadades av splittret ska ha varit bartender på puben. Polisen har en misstänkt person för dådet, men ännu är ingen gripen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.