Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Två män sköts på öppen gata

- 11/10/2008, 13:51 -

En 23-åring och en 19-åring sköts ner utanför en restaurang i Gävle. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

Männen blev nerskjutna, mitt på öppen gata, utanför restaurang Munken i Gävle. En av männen blev träffad i benet och den andra i skinkan. Skottlossningen inträffade omkring midnatt på Brynäsgatan. Gärningsmannen eller gärningsmännen är fortfarande på fri fot, enligt polisen.

De skottskadade männen, 23 och 19 år gamla, fick föras till Gävle sjukhus och en kula har opererats bort från den ene skottskadade. Skadorna bedömdes inte vara livshotande och båda offren har fått lämna sjukhuset.

Ytterligare en man skadades under kvällen då han fick en glasflaska i huvudet, uppger Lars Bergqvist, polisens jourhavande förundersökningsledare. Polisen tror att det finns ett samband mellan de två våldshändelserna.

Polisen arbetar med flera vittnesuppgifter men än så länge har man inte gripit någon misstänkt, rapporterar Sveriges Radio Gävleborg.

Skrivet av: