Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man i Gävle allvarligt knivskuren

Nyheter | 11/10/2008 14:09

En 29-åring knivhöggs sent på fredagskvällen i Gävle.

En 29-årig man knivskars allvarligt i stadsdelen Nordost i Gävle på fredagskvällen. Polisen, som fick larmet klockan 22.40, har mycket knapphändiga uppgifter om orsaken till knivskärningen.

– Vi hittade honom sittandes mot en husvägg i Nordost i Gävle, säger Peter Wiman, vakthavande befäl vid Gävleborgspolisen, till TT.

Stadsdelen Nordost har tidigare varit tillhåll för kriminella och vilsna ungdomar. Det har varit stökigt och mycket ungdomsbråk i området. Bostadsbolaget Gavlegårdarna planerade i oktober förra året att starta ett projekt för att bekämpa oroligheterna, rapporterar Sveriges Radio Gävleborg.

Mannen ska vara knivskuren i halsen, hakan och nacken och ligger enligt polisen nedsövd på intensivvårdsavdelningen på Gävle sjukhus med allvarliga skador. Sjukhusets patientskaderapport visar att 29-åringen är bosatt i södra Sverige, rapporterar TT.

Skrivet av: