Polisinsats mot beväpnad man

En polisinsats mot en man som tros vara beväpnad pågår i Boden.


En polisinsats mot en man som tros vara beväpnad pågår just nu i Boden.

Mannen har stängt in sig i en lägenhet i centrum efter det att han avlossat ett skott utanför ett varuhus vid halvtio-tiden på förmiddagen.

Vittnen beskriver vapnet som ett så kallat softair-gun.

Området kring den fastighet där mannen befinner sig har spärrats av och förhandlare från polisen försöker få ut mannen.

– Han är just nu misstänkt för vapenbrott, men eventuellt kan det också bli tal om misstankar om olaga hot, säger Ulf Suup, vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral i Norrbotten till TT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.