Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinnan hittade övergiven hundvalp – läs hennes starka inlägg här

- 15/06/2016, 20:53
:(
1 av 3

:(

Faksimil/Facebook

Tanya och hennes barn såg när den här fina vaplen övergavs i en park.
2 av 3

Tanya och hennes barn såg när den här fina vaplen övergavs i en park.

Faksimil/Facebook

Nu bor valpen med familjen och har det bra.
3 av 3

Nu bor valpen med familjen och har det bra.

Faksimil/Facebook

Kvinnan såg hur valpen kopplades loss och sprang och lekte med fåglarna när plötsligt ägaren bara stack.

Berättelsen om hur den här fina hundvalpen övergavs blev viralt efter att Tanya Sulit skrev ett rörande inlägg på Facebook.

Tanya, hennes två barn och deras hund var i parken när de såg att en hundägare som kopplade loss sin valp som genast började springa efter gässen. Men när Tanya såg hur ägaren sedan sprang mot bilden utan sin hund och körde i väg blev hon riktigt förbannad, skriver Metro UK.

Tanya ropade på den övergivna valpen som genast kom till familjen. Men i stället för att lämna hunden till ett hundhem bestämde hon sig för att behålla den och välkomna den till sin familj.

"Till den hjärtlösa bitchen som bara övergav den här vackra hundvalpen, hon har det bra nu" inleder hon inlägget Facebook.

På bara någon vecka har inlägget gillats 597 000 gånger, delats 137 589 och 76 914 personer har kommenterat det, skriver Metro UK.

Vilket är förståligt, det borde verkligen finnas fler personer som Tanya i världen.