Lördag 18 Sep
Stockholm

Audreys budskap till exets nya flickvän: Tack för att du tar hand om mitt barn

Whitney McGraw (till vänster) är bonusmamma till lilla Riley. Hennes biologiska mamma Audrey Nicole är tacksam över att Whitney finns i dotterns liv.
1 av 4
Whitney McGraw (till vänster) är bonusmamma till lilla Riley. Hennes biologiska mamma Audrey Nicole är tacksam över att Whitney finns i dotterns liv. Foto: Facebook
I ett Facebookinlägg delade Audrey nyligen med sig av sin kärlek och uppskattning till Rileys bonusmamma.
2 av 4
I ett Facebookinlägg delade Audrey nyligen med sig av sin kärlek och uppskattning till Rileys bonusmamma. Foto: Facebook
Audreys inlägg har på kort tid fått över en halv miljon reaktioner och spridits över hela världen.
3 av 4
Audreys inlägg har på kort tid fått över en halv miljon reaktioner och spridits över hela världen. Foto: Facebook
Whitney tar hand om Riley som hennes eget barn, vilket borde vara en självklarhet men inte alltid är så lätt.
4 av 4
Whitney tar hand om Riley som hennes eget barn, vilket borde vara en självklarhet men inte alltid är så lätt. Foto: Facebook

Att alla bonusföräldrar skulle vara som "den elaka styvmodern" i de klassiska sagorna är långt ifrån sanningen.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är det något vi har lärt oss av Disneys sagor (och kanske till viss del skadats av) så är det att styvmorsor är totala monster.

Men tiderna ändras, stjärnfamiljer och bonusfamiljer är som vilka vanliga familjer som helst. Bilden av bonusföräldrar är betydligt mer positivt laddad nu.

En som vet allt om det, är Whitney McGraw som är bonusmamma till lilla Riley.

I ett Facebookinlägg nyligen delade Rileys mamma Audrey Nicole med sig av sin kärlek och uppskattning till Whitney, som bonusmamma till hennes barn.

Audrey Nicole och hennes dotter Riley. Bildkälla: Facebook

Audrey, från Virginia i USA, skriver i sitt inlägg att hon är så tacksam för Rileys bonusmamma, som tar hand om dottern när hon bor hos sin pappa, som att Riley var Whitneys eget barn.

"Varför är så många mammor svartsjuka och elaka mot deras expartners nya flickvän? Ingen har påstått att det skulle vara en lätt uppgift att ta hand om ett barn som inte är ditt eget. Så om den nya flickvännen verkligen försöker, stöt inte bort henne."

Audrey skriver också i sitt inlägg att det viktigaste för henne är att hennes barn blir älskat, och om det är av fler personer än hennes två egna föräldrar är det bara positivt.

Lilla Riley med sin bonusmamma Whitney McGraw. Bildkälla: Facebook

"Jag skulle aldrig försöka få henne att känna sig utanför, jag är otroligt tacksam för att hon finns. Tjejer, väx upp och fokusera på att vara en bra mamma istället. Älska mer, hata mindre!"

Sedan hon skrev inlägget plockades det upp av flera stora Facebooksidor och spridningen tog raketfart. I dag har hennes inlägg delats nästan 150 000 gånger och fått över en halv miljon reaktioner.

Många andra Facebookanvändare har delat med sig av sina egna fantastiska upplevelser av bonusföräldrar och är glada att se Audreys hyllning till de som ofta får stå i skuggan av föräldraskapet.

Det om något borde ju bevisa att den gamla förlegade bilden av den onda styvmamman borde glömmas och begravas direkt.

Här kan du läsa Bianca Meyers rörande text om hennes rädslor inför att själv bli "den elaka styvmodern". Och för dig som trots allt älskar Disneys klassiker, så får du bara inte missa Emma Watson i nya filmatiseringen av Skönheten och Odjuret.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du en bonusförälder som du vill hylla?
Tack för din röst!
Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela