Björn räddades från dystert öde

Föll ner i poolen och kunde inte ta sig upp.


USA. En björn lyckades rädda sig själv efter att ha trillat ner i en pool i en skatepark i Colorado under natten till tisdagen.

Till en början såg det ut som om det skulle bli knepigt att få upp björnen. Men räddningsarbetare sänkte ner en stege i hopp om att den skulle klättra upp.

Efter att ha inspekterat stegen noggrant klättrade björnen försiktigt upp och försvann därefter från platsen under tisdagsmorgonen.

Enligt uppgifter ska ingen ha skadats i samband med händelsen, varken människa eller djur, skriver AOL News.

Skrivet av:

Senaste nytt

Ukraina: Ryskt fartyg vid Krim träffat

Börsen mot svag öppning nedåt

Det pekar svagt nedåt i terminshandeln på IG Markets inför tisdagens öppning på Stockholmsbörsen. Det ligger i linje med utvecklingen på börserna i Frankfurt och London.

Stort bakslag för Iphone-försäljningen i Kina

Försäljningen av Apples Iphone-mobiler föll med 24 procent under årets första sex veckor jämfört motsvarande period i fjol, enligt analysföretaget Counterpoint Research. Därmed sjönk Iphone till plats fyra på den kinesiska marknaden när det gäller så kallade smarta mobiltelefoner.

Över 800 avrättades i Iran i fjol

Iran avrättade 834 människor under 2023. Det är den högsta siffran sedan 2015, visar en färsk rapport. Under året genomfördes 43 procent fler avrättningar jämfört med 2022.

Morgonens nyheter 5 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.

Rekordmånga ringer 112: "Oro i samhället"

Förra året fick SOS Alarm fler samtal till 112 än någonsin tidigare. Trots det lyckades man minska svarstiderna. Vi har en bättre förmåga att hantera det nu, säger Douglas Norström, pressansvarig vid SOS Alarm.