Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Misstänkt mördare kan vara oskyldig

Nyheter | 12/10/2008 08:03

Mannen som gripits för mordet kan vara oskyldig. Nu har polisen gripit en ny man.

Det var under torsdagen som det äldre paret mördades med en machete i det exklusiva området. Dagen efter grep polisen en 32-årig man som misstänktes för mordet. Mannen har hela tiden nekat till anklagelserna och nu tror även myndigheterna att de kan ha gripit fel man.

– Jag talade just med vår Stockholmsbaserade Karibienambassdör som varit i kontakt med vår honörskonsul som följer utvecklingen på plats. Enligt honom är polisen inte längre övertygade om att det är rätt man som har gripits, berättar Utrikesdepartementets kommunikationschef Cecilia Julin, enligt GP.

Man har nu gripit en annan man, misstänkt för mordet. Den 28-årige mannen kände 32-åringen sedan tidigare. I nuläget vet inte polisen vilken roll 28-åringen kan ha haft i det hela, skriver GT.

Det mördade paret är skrivna på en ort i Västra Götaland och köpte alldeles nyligen lyxvillan på sydvästspetsen av den västindiska ön Tobago.

Skrivet av: