Vansinnesdåd i mataffär

Mannen attackerade kvinnan med en kniv. Sedan högg han henne minst 20 gånger.


Kvinnan kämpar nu för sitt liv på efter en vansinnesattack i går eftermiddag. Mannen hoppade på kvinnan i mataffären mitt framför ögonen på chockade barn och vuxna. Sedan högg han henne med en kniv minst 20 gånger.

Ögonvittnen berättar hur mannen maniskt fortsatte att hugga kvinnan i bröstkorgen och i nacken. Bonnie Brown, 54, berättar.

– Plötsligt hörde jag skrik. Jag såg en man hugga den här unga kvinnan. Han högg henne igen, igen och igen. Det var blod överallt. Hon skrek och hans skrek åt henne. Sedan föll hon till golvet och då satte han sig på henne och fortsatte att hugga henne, säger en chockad Brown.

Människor i affären samt väktare kunde tillsammans övermanna galningen och hålla fast honom tills polis anlände till platsen, skriver The Sun.

Polisen uppger nu att mannen inte känner kvinnan sedan tidigare. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu arresterad och kommer i dag att förhöras av polisen i Sussex, England.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.

Ekholm: Vi ser en svår marknad

Det blev ett rejält fall i försäljningen för telekomtillverkaren Ericsson i första kvartalet. Vi ser en svår marknad. Vi har motvind helt enkelt, säger vd Börje Ekholm.

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

1 timme sedan
Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade med 6,7 procent i mars, jämfört med samma månad 2023.

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

1 timme sedan
Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

1 timme sedan
Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.