Vansinnesdåd i mataffär

Mannen attackerade kvinnan med en kniv. Sedan högg han henne minst 20 gånger.


Kvinnan kämpar nu för sitt liv på efter en vansinnesattack i går eftermiddag. Mannen hoppade på kvinnan i mataffären mitt framför ögonen på chockade barn och vuxna. Sedan högg han henne med en kniv minst 20 gånger.

Ögonvittnen berättar hur mannen maniskt fortsatte att hugga kvinnan i bröstkorgen och i nacken. Bonnie Brown, 54, berättar.

– Plötsligt hörde jag skrik. Jag såg en man hugga den här unga kvinnan. Han högg henne igen, igen och igen. Det var blod överallt. Hon skrek och hans skrek åt henne. Sedan föll hon till golvet och då satte han sig på henne och fortsatte att hugga henne, säger en chockad Brown.

Människor i affären samt väktare kunde tillsammans övermanna galningen och hålla fast honom tills polis anlände till platsen, skriver The Sun.

Polisen uppger nu att mannen inte känner kvinnan sedan tidigare. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu arresterad och kommer i dag att förhöras av polisen i Sussex, England.

Skrivet av:

Senaste nytt

Danske Bank: Vi går mot bättre tider

Ny explosion i Stockholmsområdet

Två personer har, enligt polisen, lindriga skador efter en detonation utomhus vid ett flerfamiljshus i Larsberg på Lidingö utanför Stockholm strax före fyratiden på tisdagsmorgonen.

Tre knivskadade i Skellefteå

1 timme sedan
Tre män i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha blivit skurna, förmodligen med en kniv, i Skellefteå. Polisen har gripit en misstänkt, en man i samma ålder som de skadade.

Gäng försöker ta kontroll över flygplats i Haiti

1 timme sedan
Tungt beväpnade gäng öppnade på måndagen eld mot polis och soldater i ett försök att ta kontroll över Haitis största flygplats, Toussaint Louvertures, som stängdes till följd av händelserna.

Blandat på Asiens börser

1 timme sedan
Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad i förmiddagshandeln på tisdagen.

Miljardstämning mot Elon Musk

1 timme sedan
Flera tidigare ex-toppchefer på Twitter stämmer Elon Musk för uteblivna ersättningar och avgångsvederlag på 128 miljoner dollar, motsvarande 1,3 miljarder kronor. Det rapporterar CNBC.