Berlusconis gruppsexorgier

Sexkandalerna fortsätter kring den italienske premiärministern.


ITALIEN. Nya avlöjanden om Silvio Berlusconis tveksamma privatliv har nu nått italiensk press. Den italienska tidningen La Republica uppger att premiärminister Silvio Berlusconi har haft gruppsexorgier med prostituerade i sin bostad Palazzo Grazioli i centrala Rom.

Tidningen har tagit del av den förundersökning mot Berlusconi där 19 prostituerade kvinnor och en man, misstänkt för koppleri har förhörts. Ett flertal kvinnor har där berättat att de tillbringat natten tillsammans med Berlusconi och andra kvinnor i den enorma säng som premiärministern mottagit som present av Vladimir Putin.

Den prostituerade kvinnan, Maria Teresa De Nicol, 37 har, enligt La Republica, sagt att hon, mot betalning, haft sexuellt umgänge med Berlusconi och flera kvinnor. Hon vill dock inte uppge något exakt antal.

Silvio Berlusconi ska, enligt tidningen, ha ringt till kopplaren, Gianpaolo Tarantini, upp till tio gånger dagligen för att få honom att samla ihop eskortkvinnorna.

Ibland har behovet varit så trängande att Tarantini bara haft några timmar på sig att få ihop det antal kvinnor som har behövts för att göra premiärministern tillfredställd.

Berlusconis advokat, Niccol Ghedini, som också är ledamot i det italienska underhuset, har tidigare sagt att oavsett vad som har skett har premiärministern varit ovetande om eventuell betalning till kvinnorna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.